Safeblock βαν: Από την ιδέα... στους δρόμους!

Λένε πως όλα ξεκινούν από μια ιδέα. Σωστή ως δήλωση, αλλά υποεκτιμά περίτεχνα το τι ακολουθεί από τη σύλληψη μιας ιδέας, έως την εφαρμογή της: τα βήματα, τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις αποφάσεις που απαιτούνται για να πάρει σάρκα και οστά και να πάψει να είναι απλώς "ιδέα".


Το Safeblock βαν γεννήθηκε ως ιδέα 13 μήνες νωρίτερα και για να φτάσουμε σήμερα να το οδηγούμε και να επισκεπτόμαστε πελάτες σε όλη την Ελλάδα, αντιμετωπίσαμε πολλαπλές προκλήσεις. Το αποτέλεσμα όμως μας δικαίωσε και μπορούμε πλέον να μιλάμε για το 1ο Κινητό Showroom Ειδών Προστασίας Εργαζομένων στην Ελλάδα.

 

Safeblock βαν: Από την ιδέα... στους δρόμους!Safeblock βαν: Από την ιδέα... στους δρόμους!

 

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Safeblock βαν τόσο χρήσιμο; Έρχεται να διευκολύνει το έργο του στελέχους κάθε επιχείρησης που είναι επιφορτισμένο με την προμήθεια ειδών ασφαλείας για το σύνολο του προσωπικού, αλλά δεν ξέρει από που να ξεκινήσει, δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να γυρίσει στα καταστήματα και να πιάσει στα χέρια του τα προϊόντα που πρόκειται να αγοράσει και τέλος, δεν μπορεί με ασφάλεια να προβλέψει το μέγεθος και την εφαρμογή του προϊόντος που επίλεξε στο σώμα κάθε εργαζομένου.


Του δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία να κλείσει ραντεβού για δειγματισμό στο χώρο της εταιρείας του, να δει από κοντά τα προϊόντα μας και -αφού καταλήξουμε- να γίνει επί τόπου δοκιμή από όλους τους εργαζόμενους ώστε να γίνει η σωστή τελική παραγγελία.


Με τον τρόπο αυτό λοιπόν ο πελάτης κερδίζει χρόνο, περιορίζει την περίπτωση λάθους στο ελάχιστο, ενώ και οι εργαζόμενοι νιώθουν ότι η διοίκηση τους σέβεται, επιλέγοντας για τον καθένα προσωπικά το κατάλληλο προϊόν βάσει των αναγκών του.


Σε αυτό το τελευταίο, κρύβεται όλη η φιλοσοφία γύρω από την ύπαρξη της Safeblock: οραματιζόμαστε έναν κόσμο που δε θα συμβαίνει ούτε ένα εργατικό ατύχημα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Παρέχουμε στους εργαζομένους μέσα ατομικής προστασίας που θα τα φοράνε, που δε θα τους εμποδίζουν στην καθημερινότητά τους εντός & εκτός δουλειάς, προϊόντα μοναδικά, καινοτόμα, άνετα.

 

"Τα ΜΑΠ προστατεύουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ, όχι αυτόν που... τα έχει."

 

Safeblock βαν: Από την ιδέα... στους δρόμους!Safeblock βαν: Από την ιδέα... στους δρόμους!