Ρυθμίσεις Cookie

Αξεσουάρ Εργασίας

Χρήσιμα και απαραίτητα αξεσουάρ εργασίας της Safeblock, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ασφάλεια και άνεση κατά την διάρκεια της εργασίας.

Προβολή ως

13 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Τα γάντια Touch της Atlantis διαθέτουν ελαστικό περικάρπιο για μεγαλύτερη άνεση και είναι κατάλληλα για τις οθόνες κινητών καθώς και  τάμπλετ.

 2. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του κίτρινου σκούφου εργασίας One της U-Power είναι η ισοθερμική επένδυση Thinsulate®, η οποία προσφέρει άμεση προστασία από το ψύχος. Θεωρείται ιδανικό για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 3. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του πορτοκαλί σκούφου εργασίας One της U-Power είναι η ισοθερμική επένδυση Thinsulate®, η οποία προσφέρει άμεση προστασία από το ψύχος. Θεωρείται ιδανικό για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 4. Η κίτρινη λαιμουδιέρα εργασίας Scaldacollo της U-POWER είναι κατάλληλη για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες καθώς διαθέτει ανακλαστικές ταινίες και ρυθμιζόμενο κορδόνι το οποίο έχει τη δυνατότητα να φορεθεί και ως σκούφος.

 5. Η πορτοκαλί λαιμουδιέρα εργασίας Scaldacollo της U-POWER είναι κατάλληλη για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες καθώς διαθέτει ανακλαστικές ταινίες και ρυθμιζόμενο κορδόνι το οποίο έχει τη δυνατότητα να φορεθεί και ως σκούφος.

 6. Το πεντάφυλλο καπέλο τζόκεϊ της Atlantis σε δύο χρώματα είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Διαθέτει ανακλαστική πλαϊνή λωρίδα και είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα. 

   

 7. Η μεγαλύτερη πρωτοτυπία και ταυτόχρονα καινοτομία του σκούφου Shine είναι οι ανακλαστικές κλωστές από τις οποίες έχει κατασκευαστεί και βοηθούν να παραμένει ορατό ακόμα και στα πιο σκοτεινά μέρη.

 8. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του σκούφου εργασίας One της U-Power είναι η ισοθερμική επένδυση Thinsulate®, η οποία προσφέρει άμεση προστασία από το ψύχος. Θεωρείται ιδανικό για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 9. Ο σκούφος εργασίας με λαμπάκι LED Portvest σε δύο χρώματα αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο αξεσουάρ εργασίας, καθώς συνδυάζει την προστασία που προσφέρει ο σκούφος, με τον φακό LED, ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί και να φορτιστεί μέσω θύρας USB.

 10. Η λαιμουδιέρα εργασίας Scaldacollo της U-POWER είναι κατάλληλη για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενο κορδόνι το οποίο έχει την δυνατότητα να φορεθεί και ως σκούφος.

 11. Οι επιγονατίδες εργασίας Knee pads της U-POWER έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να μπορούν να φορεθούν σε όλα τα παντελόνια εργασίας της U-POWER. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν βέβαια και σε άλλα παντελόνια εργασίας της επιλογής σας.

 12. Η μαύρη ζώνη Cintura της U-POWER διαθέτει ρυθμιζόμενη πόρπη και συνίσταται για παντελόνια εργασίας, και όχι μόνο...

 13. Το πολυμορφικό περιλαίμιο Original της Buff παρέχει πολύπλευρη προστασία και είναι κατάλληλο για χρήση όλες τις εποχές του χρόνου. Το περιλαίμιο Original είναι σχεδιασμένο για να απομακρύνει την υγρασία γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προβολή ως

13 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης