Ρούχα Εργασίας

Στη Safeblock θα βρείτε μπουφάν, παντελόνια, γιλέκα, φόρμες, αδιάβροχα, ισοθερμικά ρούχα εργασίας και πολλά ακόμα...

Προβολή 1-12 από 152 αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
 1. Το παντελόνι εργασίας Alfa DB αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα παντελόνια εργασίας της U-POWER. Η απλή γραμμή, το πρακτικό και άνετο ύφασμα σε συνδυασμό με την οικονομική του τιμή έχουν μετατρέψει το Alfa DB σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα της U-POWER.

 2. Το παντελόνι εργασίας Alfa BC αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα παντελόνια εργασίας της U-POWER. Η απλή γραμμή, το πρακτικό και άνετο ύφασμα σε συνδυασμό με την οικονομική του τιμή έχουν μετατρέψει το Alfa BC σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα της U-POWER.

 3. Το πολύτσεπο παντελόνι εργασίας Platinum Button της U-POWER είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι και πολυεστέρα και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις ραφές, έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν πλήρως κάθε επαγγελματικό κλάδο. Το Platinum Button διαθέτει πολλαπλές τσέπες διαφόρων μεγεθών, ενισχυμένα ενθέματα γονάτων, ελαστικό ύφασμα και τριπλές ραφές.

   

 4. Το ισοθερμικό κολάν - σκελέα Edelweiss της U-POWER είναι ιδανικό για προστασία από χαμηλές θερμοκρασίες. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι απορροφά τον ιδρώτα και διοχετεύει την υγρασία εκτός σώματος. Αποτελεί ιδανική επιλογή για εργασία κατά την χειμερινή περίοδο.

 5. Η ισοθερμική μακρυμάνικη μπλούζα Alpin της U-POWER είναι ιδανική για προστασία από χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες εργαζόμενους και εκτός από την εργασία μπορεί να φορεθεί και για την άθληση αλλά και στον ελεύθερο σας χρόνο.

 6. Αδιάβροχο και αντιανεμικό τζάκετ εργασίας Stop GM της U-POWER.

   

 7. Αδιάβροχο, μπουφάν εργασίας Slik MB της U-POWER με ρυθμιζόμενη κουκούλα.

   

 8. Τζάκετ εργασίας Charlie DB της U-POWER, με ρυθμιζόμενες μανσέτες.

 9. Τζάκετ εργασίας Turbo BC της U-POWER, με ενίσχυση στην μασχάλη και ελαστική μέση.

 10. Το γιλέκο εργασίας First της U-POWER αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή γιλέκα εργασίας καθώς συνδυάζει την πρακτικότητα με την ελευθερία κίνησης του χρήστη. Η ελαστική μέση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη φόρμα του γιλέκου ανάλογα με τη σωματοδομή σας.

   
 11. Η φόρμα εργασίας Turn GM της U-POWER αποτελεί μία ολοκληρωμένη και ιδανική επιλογή για εργαζομένους διαφόρων κλάδων οι οποίοι αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στη καθημερινή τους εργασία. Η φόρμα εργασίας Turn GM διαθέτει ενισχυμένα ένθετα σε περιοχές με μεγάλη επαφή, πολλές και λειτουργικές τσέπες κ.α. 

 12. Το παντελόνι εργασίας Race GM αποτελεί το τέλειο παράδειγμα της συνεχής έρευνας που πραγματοποιεί καθημερινά η U-POWER προκειμένου να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών της σε όλους τους εργασιακούς τομείς. Στο Race GM θα βρείτε ελαστική μέση για μεγαλύτερη άνεση, τριπλές ραφές πολλαπλές τσέπες και πολλά ακόμα.  

   

Προβολή 1-12 από 152 αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης