Ρυθμίσεις Cookie

Γιλέκα Εργασίας

Τα γιλέκα εργασίας της Safeblock συνδυάζουν την άνεση και την ανθεκτικότητα με υφάσματα υψηλών αποδόσεων για όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων.

Προβολή ως

8 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Το γιλέκο εργασίας Fun της U-POWER αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή και για τις 4 εποχές του χρόνου. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Fun είναι το δικτυωτό πλέγμα που βρίσκεται κάτω από τα μανίκια και στην πλάτη και βοηθάει το γιλέκο να αερίζεται σωστά και να μην απορροφάει την υγρασία του σώματος.

 2. Το γιλέκο εργασίας First της U-POWER αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή γιλέκα εργασίας καθώς συνδυάζει την πρακτικότητα με την ελευθερία κίνησης του χρήστη. Η ελαστική μέση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη φόρμα του γιλέκου ανάλογα με τη σωματοδομή σας.

   
 3. Το γιλέκο εργασίας Wave της U-POWER αντιπροσωπεύει το κλασικό γιλέκο εργασίας της καλοκαιρινής περιόδου. Το καινοτόμο ελαστικό ύφασμα Stretch Fabric παρέχει μεγάλη ευελιξία κινήσεων κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το γιλέκο Wave διαθέτει επίσης αρκετές χρήσιμες θήκες.

 4. Το αμάνικο γιλέκο εργασίας Sudan της James Ross είναι κατασκευασμένο από 65% πολυεστέρα και 35% βαμβάκι, ενώ διαθέτει και μία μεγάλη ποικιλία από λειτουργικές τσέπες, χρήσιμες και απαραίτητες στην καθημερινή εργασία.

 5. Το αμάνικο υφασμάτινο γιλέκο εργασίας Lion του Livarda διαθέτει 4 μπροστινές τσέπες, 2 τσέπες με καπάκι και 2 με φερμουάρ, ενώ έχει και κλείσιμο με φερμουάρ και πατιλέτα με velcro και κουμπί.

 6. Το αμάνικο γιλέκο εργασίας Valley του Livarda διαθέτει κλείσιμο με φερμουάρ, δύο τσέπες μπροστά με καπάκι & μία στο στήθος, ενώ έχει και μία εσωτερική τσέπη για κινητό.

 7. Γιλέκο εργασίας 7867E BETA

  22,00 € Κανονική Τιμή 55,00 €

  Γιλέκο εργασίας 7867E BETA

  22,00 € Κανονική Τιμή 55,00 €

  Το πολύτσεπο γιλέκο εργασίας 7867E της BETA με ενίσχυση συνδυάζει την ασφάλεια με το ιδιαίτερο ιταλικό design. Το γιλέκο εργασίας 7867E διαθέτει πολλαπλές θήκες για εργαλεία και άλλα χρήσιμα αντικείμενα και είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι και πολυεστέρα.

 8. Γιλέκο εργασίας 7827 BETA

  31,60 € Κανονική Τιμή 79,00 €

  Γιλέκο εργασίας 7827 BETA

  31,60 € Κανονική Τιμή 79,00 €

  Το μαύρο πολύτσεπο γιλέκο εργασίας 7827 της BETA με ενίσχυση συνδυάζει την ασφάλεια με το ιδιαίτερο ιταλικό design. Το γιλέκο εργασίας 7827 διαθέτει πολλαπλές θήκες για εργαλεία και άλλα χρήσιμα αντικείμενα και είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι και πολυεστέρα.

Προβολή ως

8 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης