Ρυθμίσεις Cookie

Προστασία Κεφαλής

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ατομική ασφάλεια ξεκινάει πάντα από το κεφάλι. Στη Safeblock μπορείτε να προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας κεφαλής για κάθε περίσταση.

Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 67 αποτελέσματα

Σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Το κράνος εργασίας Zenith Air Combo της KASK είναι ήδη εξοπλισμένο με ωτοασπίδες και μεταλλική προσωπίδα. Επιπλέον, χάρη στο εσωτερικό 3D ύφασμα, το κράνος στεγνώνει ταχύτατα, εξαφανίζοντας κάθε σταγονίδιο υγρασίας ή ιδρώτα.

 2. Το HP Visor της KASK είναι κράνος εργασίας υψηλών αποδόσεων, βιομηχανικής χρήσης, όπως ορίζεται και από την πιστοποίηση ΕΝ 14052. Διαθέτει υποσιαγώνιο λουρί 4 σημείων με εύκολο άνοιγμα & κλείσιμο, καθώς και δύο πλευρικά διαχωριστικά, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί ο ιμάντας στις επιθυμητές διαστάσεις.

 3. Το υψηλής ορατότητας κράνος εργασίας SuperPlasma PL Hi-Viz της KASK αποτελεί ιδανική επιλογή για ορειβάτες, καθώς εγγυάται τόσο την απαραίτητη ασφάλεια, όσο και την απαιτούμενη άνεση. Επιπλέον, το εξωτερικό κέλυφος του κράνους είναι φωσφορούχο, ενώ παράλληλα διαθέτει και αυτοκόλλητα υψηλής ορατότητας. 

 4. Το υψηλής ορατότητας κράνος εργασίας Plasma Hi-Viz της KASK διαθέτει 10 εσοχές οι οποίες επιτρέπουν στον αέρα να διαφεύγει και παράλληλα το εξωτερικό κέλυφος του κράνους φωσφορίζει, ενώ είναι εξοπλισμένο με ανακλαστικά αυτοκόλλητα για υψηλή ορατότητα

 5. Το κράνος εργασίας Plasma AQ της KASK αποτελεί την προηγμένη λύση προστασίας για πολλαπλές εφαρμογές γενικής χρήσης. Διαθέτει 10 εσοχές οι οποίες επιτρέπουν στον αέρα να διαφεύγει. Επίσης, χάρη στο εσωτερικό ύφασμα 2DRY, το κράνος στεγνώνει ταχύτατα, εξαφανίζοντας κάθε σταγονίδιο υγρασίας ή ιδρώτα.

 6. Το κράνος εργασίας Zenith της KASK είναι εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία Up & Down 2.0, η οποία διασφαλίζει υψηλή ακρίβεια και βέλτιστη εφαρμογή του κράνους στο κεφάλι του χρήστη. Επιπλέον, παρέχει διηλεκτρική προστασία από ποικίλους ηλεκτρικούς κινδύνους (ΕΝ 50365). 

 7. Το κράνος εργασίας Zenith BA Air της KASK αποτελεί μία ιδανική "value 4 money" επιλογή καθώς συνδυάζει ιδανικά, πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες με οικονομική τιμή. Είναι επιπλέον, πλήρως αεριζόμενο χάρη στις 8 εσοχές που βρίσκονται στο εξωτερικό κέλυφος του κράνους.

 8. Το κράνος εργασίας υψηλής ορατότητας Zenith X Hi-Viz της KASK διαθέτει όλες τις τεχνολογικές πρωτοπορίες του Zenith X και επιπρόσθετα, το εξωτερικό κέλυφος του κράνους φωσφορίζει, ενώ είναι εξοπλισμένο με ανακλαστικά αυτοκόλλητα για υψηλή ορατότητα

 9. Το κράνος εργασίας Zenith X Air της KASK ακολουθεί τον σχεδιασμό και τα τεχνολογικά πρότυπα του Zenith X, αλλά διαθέτει μία σημαντική καινοτομία... είναι πλήρως αεριζόμενο. Χάρη σε 8 εσοχές οι οποίες βρίσκονται στην εξωτερική επιφάνεια του κράνους και προσφέρουν υψηλή αναπνευσιμότητα στο χρήστη.

 10. Η σειρά κρανών εργασίας Zenith X της KASK σχεδιάστηκε και βασίστηκε αποκλειστικά επάνω στις καθημερινές ανάγκες των εργαζομένων. Χάρη σε τεχνολογικές καινοτομίες όπως το Click-in System, την τεχνολογία Hydrocool ή το Adaptive Fit System, διεσφαλίζεται υψηλή σταθερότητα, αντοχή και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

 11. Το κράνος εργασίας GP3000 της G-Plast διαθέτει εμπρόσθιο ιμάντα με συνθετικό σπόγγο, υφασμάτινη εσωτερική ταινία και ειδικές υποδοχές για μάσκα και ωτοασπίδες. Διαθέτει επίσης, ηλεκτρική μόνωση έως 440V.

 12. Η πλαστική προσωπίδα προσώπου Tetraform είναι αντιθαμβωτική, εύκολη στη χρήση και προστατεύει τον χρήστη από υγρά, σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια.

 13. Η πλαστική προστατευτική προσωπίδα σχεδιάστηκε με σκοπό να προστατεύσει επιπλέον εργαζόμενους οι οποίοι έρχονται σε συχνή επαφή με πολλούς πελάτες κατά την διάρκεια της ημέρας.

 14. Προστατευτική μάσκα σε μαύρο χρώμα, από 100% βαμβακερό ύφασμα και με 3 ανταλλακτικά φίλτρα μιας χρήσης. 
   
 15. Γυαλιά προστασίας 553Z της Univet, με εξαιρετική εργονομία και μοντέρνο σχεδιασμό.

Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 67 αποτελέσματα

Σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης