Ρυθμίσεις Cookie
Φόρτωση...

Εταιρική ένδυση

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη για ένα που μπορεί να αποκομίσει ένα brand είναι η αναγνωσιμότητα του. Προς αυτή την κατεύθυνση εστιάζει η ενιαία, εταιρική ένδυση, καθώς βοηθά να προβάλλεται συστηματικά και από πολλούς ανθρώπους το λογότυπο της επιχείρησης, ειδικά όταν αυτοί κινούνται και εκτός των εγκαταστάσεών της. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι αποτελεί μια άμεση, αλλά και έμμεση διαφήμιση, καθώς η εικόνα των εργαζομένων αποτελεί τον καθρέπτη της επιχείρησης.

Είναι μία επιλογή που αρμόζει σε κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου εξειδίκευσης. Πέρα από συνοχή, προσδίδει και επαγγελματισμό στο κύρος της εταιρείας και παράλληλα, ενισχύει δυναμικά και το brand name της επιχείρησης στην αγορά.

Banner

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Safeblock;

Στη Safeblock αναλαμβάνουμε την πλήρη ενδυμασία του προσωπικού της επιχείρησης σας, “από την κορφή ως τα νύχια”. Από μπλουζάκια, μπουφάν και γιλέκα, μέχρι βερμούδες, κράνη και παντελόνια εργασίας, ρουχισμό υψηλής ευκρίνειας κ.α. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

Εξατομικευμένη μελέτη των αναγκών κάθε πελάτη.

Καθοδήγηση σχετικά με την τοποθέτηση του λογοτύπου.

Επιλογή ανάμεσα σε κέντημα ή τύπωμα.

Επιλογή ανάμεσα σε κέντημα ή τύπωμα.

Δωρεάν γραφιστικές μακέτες με απεικόνιση του αποτελέσματος.
Αποστολή / παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας.

Για ποιους λόγους να επιλέξετε τη Safeblock;

Στη Safeblock υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης μεγάλων παραγγελιών από τους προμηθευτές της εταιρείας, προκειμένου να διευκολύνουμε τη διαδικασία για τους πελάτες μας. Επιπλέον, η Safeblock διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην είσοδο της ΒΙ.ΠΕ Σίνδου, όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε μεγάλο stock προϊόντων. Παράλληλα, λόγω του μεγάλου stock προϊόντων που κρατάμε και των συχνών παραγγελιών, οι χρόνοι παράδοσης είναι μικροί για να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών μας. Τέλος, οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και επομένως είναι άκρως ανταγωνιστικές και ευέλικτες.