Ρυθμίσεις Cookie

Όροι Πώλησης

Φόρτωση...

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης (εφεξής «Όροι») ισχύουν και είναι εφαρμοστέοι σε κάθε σύμβαση πώλησης προϊόντων (εφεξής τα «Προϊόντα») και παροχής υπηρεσιών (εφεξής οι «Υπηρεσίες») της AIRBLOCK ΕΠΕ (εφεξής ο «Πωλητής»), που συνάπτεται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με κάθε πελάτη (εφεξής ο «Αγοραστής»). Η AIRBLOCK ΕΠΕ σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύεται από τυχόν πρόσθετους ή αντίθετους στους παρόντες όρους του «Πελάτη».

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας ως εξής:

Αντικαταβολή: Παραλαμβάνετε την παραγγελία στο χώρο σας από την ΕΛΤΑ Courier και πληρώνετε εκείνη τη στιγμή.

Πιστωτική κάρτα: Μέσω της απολύτως ασφαλούς και κρυπτογραφημένης σελίδας της Eurobank Cardlink (3D Secure).

Πληρωμή στα κατάστημα μας: Η πληρωμή γίνεται μετρητοίς επιτόπου κατά τη στιγμή της παραλαβής από το κατάστημα της Μοναστηρίου ή της Σίνδου.

Paypal: Αποτελεί την περισσότερο αναπτυσσόμενη μέθοδο πληρωμής καθώς συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της πιστωτικής κάρτας και εξασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς όψεως, με την επωνυμία AIRBLOCK Ε.Π.Ε. :

  • Εθνική Τράπεζα: 236 / 44 03 28 – 25   (ΙΒΑΝ: GR8401102360000023644032825)
  • Τράπεζα Eurobank: 0026.0350.41.0200 50 8013   (ΙΒΑΝ: GR1902603500000410200508013)
  • Τράπεζα Πειραιώς: 5261 – 035772 – 622    (ΙΒΑΝ: GR0801722610005261035772622
  • Τράπεζα Alpha: 7180 0233 0001 630   (ΙΒΑΝ: GR6201407180718002330001630)
  • Τράπεζα Procredit: 1400 011001  (ΙΒΑΝ: GR8111600000000001400011001)

Προκειμένου να ταυτοποιηθεί η πληρωμή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή με fax στο sales@safeblock.gr.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

1. Τοποθέτηση παραγγελιών: Καμία παραγγελία δε θεωρείται αποδεκτή από τον Πωλητή εκτός εάν επιβεβαιωθεί εγγράφως από αυτόν (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

2. Προδιαγραφές: Η ποσότητα, η ποιότητα και η περιγραφή των προϊόντων αναφέρονται ρητά στην προσφορά του Πωλητή (εάν γίνει αποδεκτή από τον Αγοραστή) ή στην παραγγελία (εφόσον γίνει αποδεκτή από τον Πωλητή). Ο Πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ενδεχόμενες αλλαγές των προδιαγραφών των Προϊόντων που απαιτούνται για τη συμμόρφωση με ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις ή κατόπιν ειδικής απαίτησης του Αγοραστή, εφόσον η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει ουσιωδώς την ποιότητα ή την απόδοση των Προϊόντων.

3. Ακύρωση παραγγελίας: Καμία παραγγελία που έχει γίνει αποδεκτή από τον Πωλητή δεν μπορεί να ακυρωθεί, να μεταβληθεί ή να ανασταλεί από τον Αγοραστή χωρίς την έγγραφη συμφωνία του Πωλητή και με την προϋπόθεση, ότι ο Αγοραστής θα αποζημιώσει πλήρως τον Πωλητή έναντι όλων των ζημιών (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κέρδους), εξόδων (συμπεριλαμβανομένου του συνολικού κόστους εργατικών και πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται) και επιβαρύνσεων που επιβαρύνουν τον Πωλητή ως αποτέλεσμα της ακύρωσης, τροποποίησης ή αναστολής.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Δωρεάν πανελλαδική αποστολή για παραγγελίες των 100,00€ και άνω.
  • Δωρεάν αλλαγή εάν το νούμερο δεν σας ταιριάζει.
  • Επιστροφή χρημάτων εάν το προϊόν δεν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. (Εντός 14 ημερών)

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 12:00, συνήθως εκτελούνται την ίδια ημέρα, σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει, εφόσον όλα τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας παραγγελίας είναι σωστά. Όπου κρίνουμε απαραίτητο, επιβεβαιώνουμε και τηλεφωνικώς την παραγγελία σας προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις αλλά και για να έχετε ενημέρωση για τον τρόπο και το κόστος αποστολής με ακρίβεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής:

1. Εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier (0 – 50kg)

Η μέθοδος αυτή αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή στις συναλλαγές για παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους. Η χρέωση των μεταφορικών εξόδων είναι 5,00€ για παραγγελίες μέχρι 4kg και 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση. Επίσης, σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», δεν θα χρεωθείτε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή, Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, PayPal.

Αναζητήστε την παραγγελία σας εδώ

2. Παραλαβή από το κατάστημα της Μοναστηρίου ή της Σίνδου.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Μοναστηρίου ή στην Σίνδο. Δείτε εδώ περισσότερα στοιχεία για την ακριβή διεύθυνση των καταστημάτων μας.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Μετρητοίς στο κατάστημα, Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, PayPal. 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1. Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό, με ευθύνη και κίνδυνο του Αγοραστή.

2. Η παράδοση των εμπορευμάτων στον αρμόδιο μεταφορέα θεωρείται παράδοση στον Αγοραστή.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Κάθε αμφισβήτηση σχετικά με την παραλαβή, την ποιότητα, την ποσότητα και την αξία των παραλαμβανομένων εμπορευμάτων πρέπει να διατυπώνεται εγγράφως και εντός δύο εργάσιμων ημερών από την παραλαβή. Διαφορετικά, θα λαμβάνεται ότι τα εμπορεύματα παραλήφθηκαν ανεπιφύλακτα, ακόμη και αν δεν υπογράφηκε το συνοδευτικό στοιχείο από τον Αγοραστή για οποιοδήποτε λόγο.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

1. Απαγορεύεται η επιστροφή χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και σε κάθε περίπτωση μετά την πάροδο των 14 ημερών από την παραλαβή.

2. Η συσκευασία θα πρέπει να μην έχει καταστραφεί και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

3. Η αξία της επιστροφής συμψηφίζεται.

4. Τα έξοδα αποστολής ή και τυχόν επιστροφής των εμπορευμάτων εκτός έδρας ακόμη και αν το εμπόρευμα είναι εντός εγγυήσεως, βαρύνουν τον Αγοραστή.

 

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τιμές που εφαρμόζονται στον επίσημο κατάλογο της AIRBLOCK ΕΠΕ είναι εκείνες που ισχύουν κατά την ημερομηνία παραγγελίας. Η AIRBLOCK ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τις τιμές του τιμοκαταλόγου των προϊόντων, μέχρι την παράδοση, σε περίπτωση αύξησης του κόστους.

 

ΕΞΟΦΛΗΣΗ

1. Τα αναγραφόμενα στοιχεία τιμών και τρόπου πληρωμής είναι αυτά που έχουν συμφωνηθεί.

2. Η εξόφληση της αξίας του τιμολογίου θα είναι άτοκη μόνον εφόσον γίνεται καταβολή μετρητών ή με κάθε πρόσφορο τραπεζικό μέσο, το αργότερο εντός του συμφωνηθέντος και αναγραφόμενου στο σχετικό παραστατικό, χρόνου πληρωμής από την ημερομηνία έκδοσής του.

3. Η εξόφληση της αξίας του τιμολογίου με μετρητά ή με αξιόγραφα πέραν του συμφωνηθέντος και αναγραφόμενου τρόπου/χρόνου πληρωμής, βαρύνει τον Αγοραστή με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας.

4. Μέχρι την εξόφληση του τιμολογίου, η κυριότητα των εμπορευμάτων παρακρατείται υπέρ της Πωλήτριας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Πως χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα: Η AIRBLOCK ΕΠΕ δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διενεργείται βάσει του ΓΚΠΔ και του Ν.4624/2019. Τα μόνα δεδομένα η AIRBLOCK ΕΠΕ συλλέγει από εσάς είναι: Α) αυτά που δίνετε κατά την επίσκεψη σας στο κατάστημα ή στην παραγγελία και αυτά που αναγράφονται στο τιμολόγιο (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ, επάγγελμα). Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει της μεταξύ σας συμφωνίας – σύμβασης παροχής υπηρεσιών για: (α) εκτέλεση της παραγγελίας σας, (β) επικοινωνία μαζί σας, σχετικά με την παραγγελία σας ή το υπόλοιπό σας και την πληρωμή από σας, (γ) έκδοση των αντίστοιχων με το επάγγελμά σας παραστατικών (τιμολόγιο ή απόδειξη), (δ) για τις υπόλοιπες φορολογικές δηλώσεις (ΦΠΑ, συγκεντρωτικές κλπ), (ε) για τη διαφύλαξη των νομίμων συμφερόντων της για τη διαχείριση πληρωμών, τελών και επιβαρύνσεων, καθώς και για την είσπραξη οφειλόμενων σε αυτήν ποσών.

2. Πρόσβαση τρίτων στα προσωπικά σας δεδομένα: Μπορεί για τις ανάγκες της νόμιμης και εύρυθμης λειτουργίας της AIRBLOCK ΕΠΕ να πρέπει αυτή να επιτρέψει την πρόσβαση σε τρίτους στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτοί είναι : (i) οι μηχανογράφοι που εκτελούν εργασίες στους υπολογιστές της AIRBLOCK ΕΠΕ, (ii) δικηγόροι για την περίπτωση αξιώσεων, (iii) λογιστές για την καταχώριση των παραστατικών που εκδόθηκαν και τις λοιπές φορολογικές υποχρεώσεις κλπ. Η AIRBLOCK ΕΠΕ απαιτεί από όλους αυτούς τους τρίτους στους οποίους μεταβιβάζει δεδομένα σας, να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να την αντιμετωπίσουν σύμφωνα με το νόμο. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τις οδηγίες της AIRBLOCK ΕΠΕ.

3. Διεθνείς διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων: Η AIRBLOCK ΕΠΕ δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

4. Ασφάλεια δεδομένων: Η AIRBLOCK ΕΠΕ έχει πάρει τα κατάλληλα τεχνικά μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την τυχαία απώλεια, μεταβολή, αποκάλυψη, την χρήση ή την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Επίσης, περιορίζει την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, για όσους εξωτερικούς συνεργάτες, υπαλλήλους και άλλα τρίτα μέρη πρέπει να γνωρίζουν αυτά τα δεδομένα. Θα χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες της AIRBLOCK ΕΠΕ και θα υπόκεινται σε καθήκον εχεμύθειας. Η AIRBLOCK ΕΠΕ έχει προβλέψει διαδικασίες για την αντιμετώπιση τυχόν παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα ενημερώνεστε εσείς και οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, όπου η AIRBLOCK ΕΠΕ είναι νομικά υποχρεωμένη να το πράξει.

5. Περίοδος: Η επεξεργασία των δεδομένων σας θα πάψει μόλις περάσει ο χρόνος που προβλέπει κάθε φορά η νομοθεσία για την τήρηση φορολογικών στοιχείων, εκτός αν υπάρχουν εκκρεμείς νομικές αξιώσεις.

6. Δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, ανεξαρτήτως της πηγής προέλευσής τους: 1) Έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και δικαίωμα ενημέρωσης, 2) μπορείτε να ζητάτε τον περιορισμό, την διόρθωση, τη συμπλήρωση, τη διαγραφή (μετά την περίοδο διατήρησης) και τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους που θα μας υποδείξετε, 3) έχετε τη δυνατότητα ανάκλησης της συγκατάθεσης, όπου αυτή χρειάστηκε να δοθεί, οποτεδήποτε μέχρι την παράδοση/αποστολή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@airblock.gr ή στον τηλεφωνικό αριθμό 2310 722 555, 4) σε περίπτωση που ζητάτε την παύση της επεξεργασίας ή τη διαγραφή των δεδομένων σας, αυτό θα συμβεί αμέσως μόλις συμπληρωθεί το χρονικό διάστημα που είναι υποχρεωμένη η AIRBLOCK ΕΠΕ από νομικές διατάξεις να τα διατηρεί.

Για την υποβολή αιτήματος σχετικά με τα παραπάνω δικαιώματά σας, για οποιαδήποτε απορία, ή για τη χορήγηση πληροφόρησης σχετικής με την επεξεργασία και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@ airblock.gr.

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισιάς 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, contact@dpa.gr) για οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων σας, εφόσον προηγηθεί σχετικό αίτημα ή παράπονο προς την AIRBLOCK ΕΠΕ, το οποίο αυτή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλύσει.

 

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

1. Ο Αγοραστής αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας πώλησης με την παραλαβή του παραστατικού.

2. Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.