Ρυθμίσεις Cookie
Φόρτωση...

Λίγα λόγια για την Safeblock

Η Safeblock ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου. Η εταιρεία αποτελεί κομμάτι της Airblock ΕΠΕ, ηγέτη στο χώρο του πεπιεσμένου αέρα για περισσότερα από 30 χρόνια.

Το 2021 προστέθηκε και δεύτερο σημείο πώλησης προϊόντων Safeblock στο κέντρο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου. Η ιστορική έδρα της Airblock, ανακαινίστηκε καθολικά, αναδιαμορφώνοντας πλήρως το χώρο, με αποτέλεσμα να στεγάζει πλέον δύο καταστήματα.

Safeblock Μοναστηρίου - Εξωτερική
Safeblock Μοναστηρίου - Εσωτερική
Safeblock Μοναστηρίου - Εσωτερική
Safeblock Σίνδου - Εξωτερική
Safeblock Σίνδου - Εσωτερική
Safeblock Σίνδου - Εξωτερική

Ποιο είναι το αντικείμενο εξειδίκευσης μας;

Η Safeblock δραστηριοποιείται γύρω από τον κλάδο των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και έχει ως απώτερο στόχο να εξοπλίζει τους εργασιακούς κλάδους κάθε κατηγορίας και εξειδίκευσης με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία θα συνδυάζουν αρμονικά την ασφάλεια, την άνεση και την αντοχή.

Οι 3 αυτές λέξεις κλειδιά διέπουν καθολικά τη φιλοσοφία της εταιρείας μας και για το λόγο αυτό επιλέγουμε συνεργάτες οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αρχές και έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς, την προστασία κάθε επαγγελματία στο χώρο εργασίας του.

Πολιτική ποιότητας

Η ποιότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα της Safeblock. Για το λόγο αυτό, από το 2017 είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2015 από τον αξιόπιστο και απαιτητικό φορέα QMSCERT. Όλα τα προϊόντα που εισάγουμε ή παράγουμε, ελέγχονται σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Αυτό, εξασφαλίζει ότι ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα ελαττωματικών προϊόντων και εγγυόμαστε για τη σωστή λειτουργία τους.

Εικόνα

10.000+

Κωδικοί Προϊόντων

1.000+

Μοναδικά Παπούτσια Εργασιάς

15.000+

Ενεργοί Πελάτες