Ρυθμίσεις Cookie
Φόρτωση...

Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε

Η ασφάλεια κάθε εργαζομένου αποτελεί την υψίστη προτεραιότητα για τη Safeblock. Για το λόγο αυτό, επιλέξαμε συνεργάτες οι οποίοι υιοθετούν τις ίδιες αξίες με εμάς και έχουν ως πρώτο μέλημα, την ασφάλεια του κάθε εργαζόμενου ξεχωριστά.

Όλα τα brands με τα οποία συνεργαζόμαστε αποτελούν ηγέτες στο κλάδο εξειδίκευσης τους, με αποτέλεσμα το τελικά προϊόν που σας προσφέρουμε να αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την ασφάλειας σας.

U-Power
Η U-Power είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας και τεχνολογικής καινοτομίας παπούτσια και ρούχα εργασίας. Η άνεση και η ασφάλεια, σε συνδυασμό με το φινετσάτο ιταλικό design, διέπουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας.
Pezzol
Η Pezzol κατασκευάζει παπούτσια και μποτάκια ασφαλείας από το μακρινό 1950. Από τότε, στόχος της εταιρείας ήταν να παρέχουν στον εργαζόμενο ένα άκρως ποιοτικό παπούτσι εργασίας, το οποίο θα κάλυπτε όλες τις απαιτήσεις του εκάστοτε επαγγελματικού κλάδου.
Sol's
Η Sol’s αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρούχων στη Γαλλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εστιάζει στο σχεδιασμό casual ρούχων, αλλά και ενδυμάτων εργασίας, τα οποία συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με το μοντέρνο design
Kask
Λίγες εταιρείες ανά τον κόσμο γνωρίζουν τα κράνη εργασίας όσο η Kask Safety. Τα κράνη εργασίας της Kask ξεχωρίζουν για τη τεχνολογική τους υπεροχή, την υψηλή ασφάλεια που παρέχουν και την άνεση που προσφέρουν στον εργαζόμενο.
Kask
Γάντια εμπνευσμένα από την τέχνη των “Samurai”. Η Ιαπωνική εταιρεία κατασκευής γαντιών εργασίας Showa, έχει ως στόχο τη δημιουργία γαντιών για τις εργασιακές ανάγκες κάθε επαγγελματικού κλάδου, προσφέροντας παράλληλα, υψηλή προστασία και άνεση.
Kratos Safety
Παραμένοντας προσηλωμένη στο μότο τους “Safety for Life”, η Kratos Safety αποτελεί μία εκ των κορυφαίων κατασκευαστών εξοπλισμού προστασίας πτώσης στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το προϊόντα της εταιρείας ξεχωρίζουν για την ασφάλεια και την υψηλή τους εργονομία.