Ρυθμίσεις Cookie

Αυτοκόλλητα

Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε αυτοκόλλητα για κάθε κατάστημα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων μεταξύ των πελατών.

Προβολή ως

5 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
  1. Τα αυτοκόλλητα δαπέδου "Σχέδιο 1" έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθούν τους πελάτες που εισέρχονται εντός του καταστήματος να διατηρούν μία ασφαλής απόσταση μεταξύ τους. Διατίθενται σε συσκευασία 3 τεμαχίων και είναι ψηφιακή εκτύπωση με πλαστικοποίηση.

  2. Τα αυτοκόλλητα δαπέδου "Σχέδιο 2" έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθούν τους πελάτες που εισέρχονται εντός του καταστήματος να διατηρούν μία ασφαλής απόσταση μεταξύ τους. Διατίθενται σε συσκευασία 3 τεμαχίων και είναι ψηφιακή εκτύπωση με πλαστικοποίηση.

  3. Τα αυτοκόλλητα δαπέδου "Σχέδιο 3" έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθούν τους πελάτες που εισέρχονται εντός του καταστήματος να διατηρούν μία ασφαλής απόσταση μεταξύ τους. Διατίθενται σε συσκευασία 3 τεμαχίων και είναι ψηφιακή εκτύπωση με πλαστικοποίηση.

  4. Τα αυτοκόλλητα δαπέδου "Σχέδιο 4" έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθούν τους πελάτες που εισέρχονται εντός του καταστήματος να διατηρούν μία ασφαλής απόσταση μεταξύ τους. Διατίθενται σε συσκευασία 3 τεμαχίων και είναι ψηφιακή εκτύπωση με πλαστικοποίηση.

  5. Τα οριζόντια αυτοκόλλητα δαπέδου "Σχέδιο 5" έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθούν τους πελάτες που εισέρχονται εντός του καταστήματος να διατηρούν μία ασφαλής απόσταση μεταξύ τους. Διατίθενται σε συσκευασία 3 τεμαχίων και είναι ψηφιακή εκτύπωση με πλαστικοποίηση.

Προβολή ως

5 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης