Ρυθμίσεις Cookie

Safeblock - Είδη Προστασίας Εργαζομένων

Προβολή ως

14 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Τα παπούτσια εργασίας Lolly της U-POWER είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για το γυναικείο εργατικό κοινό. Ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την άνεση, το χαμηλό βάρος και τέλος, την τεχνολογία "Infinergy", δημιουργούν το απόλυτο παπούτσι εργασίας για την εργαζόμενη γυναίκα.

 2. Τα παπούτσια ασφαλείας Verok της U-POWER είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για το γυναικείο εργατικό κοινό. Ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την άνεση, το χαμηλό βάρος και τέλος, την τεχνολογία "Infinergy", δημιουργούν το απόλυτο παπούτσι εργασίας για την εργαζόμενη γυναίκα.

 3. Τα λευκά παπούτσια εργασίας Blink της U-POWER είναι αδιάβροχα και επίσης διαθέτουν διαπνέον δέρμα για να αναπνέει φυσιολογικά το πόδι. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Blink είναι η τεχνολογία "Infinergy" η οποία επιστρέφει το 55% της ενέργειας κάθε βήματος σε ώθηση για το επόμενο.

 4. Τα γυναικεία παπούτσια ασφαλείας Caeli ανήκουν στη νέα, καινοτόμα σειρά της U-Power, τη Red Pro, η οποία έχει σχεδιαστεί για εργαζόμενους οι οποίοι δε χρειάζονται το προστατευτικό δακτύλων και την αντιδιατρητική προστασία κατά τη διάρκεια της εργασίας, αλλά χρειάζονται την ασφάλεια και την άνεση που παρέχει η τεχνολογία "Infinergy".

 5. Η πρωτοποριακή τεχνολογία "Infinergyτης U-POWER χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη βιομηχανία τροφίμων και ιατρικών, δημιουργώντας τα παπούτσια εργασίας Noir. Τα Noir δε διαθέτουν κορδόνια για ευκολότερη χρήση και επίσης το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι αδιάβροχο, από δέρμα "New Safety Dry".

   
 6. Τα λευκά παπούτσια ασφαλείας Connor ανήκουν στη νέα, καινοτόμα σειρά της U-Power, τη Red Pro, η οποία έχει σχεδιαστεί για εργαζόμενους οι οποίοι δε χρειάζονται το προστατευτικό δακτύλων και την αντιδιατρητική προστασία κατά τη διάρκεια της εργασίας, αλλά χρειάζονται την ασφάλεια και την άνεση που παρέχει η τεχνολογία "Infinergy".

 7. Τα δερμάτινα παπούτσια ασφαλείας Linkin της U-POWER προσφέρουν άριστη αντοχή στο νερό καθώς επίσης και πολύ μεγάλη άνεση και ασφάλεια στον εργαζόμενο, χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες Save & Flex Plus, “WOW”, "Air Toe", αλλά κυρίως χάρη στην τεχνολογία "Infinergy".

 8. Η νέα σειρά παπουτσιών εργασίας Red 360ᵒ προσφέρει στον εργαζόμενο πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Εκτός από το 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, η τεχνολογία "Shield" στην περιοχή της φτέρνας παρέχει προστασία από κραδασμούς και τραντάγματα.

 9. Η νέα σειρά παπουτσιών εργασίας Red 360ᵒ προσφέρει στον εργαζόμενο πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Στα παπούτσια ασφαλείας Tucker, καθώς και στα υπόλοιπα παπούτσια της σειράς, θα βρείτε 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, για επιπλέον άνεση.

 10. Τα παπούτσια εργασίας Carbon της U-Power αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα παπούτσια ασφαλείας της σειράς Red Lion. Η σημαντικότερη καινοτομία και ταυτόχρονα πλεονέκτημα των παπουτσιών εργασίας Carbon είναι ο αφρός "Infinergy" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 11. Τα γυναικεία παπούτσια εργασίας Sinergy Grip, δεν διαθέτουν κορδόνια για επιπλέον άνεση και ευκολία και είναι κατάλληλα για νοσοκόμους, φαρμακοποιούς, γιατρούς, υπαλλήλους υπηρεσιών καθαρισμού και πολλά  ακόμα επαγγέλματα.

 12. Η πρωτοποριακή τεχνολογία "Infinergy" της U-POWER χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη βιομηχανία τροφίμων και ιατρικών, δημιουργώντας τα παπούτσια εργασίας Blanco. Τα Blanco δε διαθέτουν κορδόνια για ευκολότερη χρήση και επίσης το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι αδιάβροχο, από δέρμα "New Safety Dry".

 13. Τα λευκά παπούτσια ασφαλείας Responce της U-POWER παρέχουν στα πόδια σας τη καλύτερη προστασία απέναντι σε αόρατους εχθρούς, όπως τα βακτήρια, τα οργανικά και τα χημικά κατάλοιπα. Τα Response είναι αδιάβροχα και η εξωτερική τους σόλα είναι αντιολισθητική και αντιστατική.

 14. Τα παπούτσια ασφαλείας Ultra της U-POWER έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Διαθέτουν ένθετα από διαπνέον και διάτρητο δέρμα σουέτ για να αναπνέει καλύτερα το πόδι και φυσικά την πρωτοποριακή τεχνολογία "Infinergy", η οποία κρατάει ξεκούραστα τα πόδια σας και απαλλαγμένα από πόνους.

Προβολή ως

14 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης