Ρυθμίσεις Cookie

Safeblock - Είδη Προστασίας Εργαζομένων

Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 17 αποτελέσματα

Σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Τα παπούτσια εργασίας Lolly της U-POWER είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για το γυναικείο εργατικό κοινό. Ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την άνεση, το χαμηλό βάρος και τέλος, την τεχνολογία "Infinergy", δημιουργούν το απόλυτο παπούτσι εργασίας για την εργαζόμενη γυναίκα.

 2. Τα παπούτσια ασφαλείας Verok της U-POWER είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για το γυναικείο εργατικό κοινό. Ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την άνεση, το χαμηλό βάρος και τέλος, την τεχνολογία "Infinergy", δημιουργούν το απόλυτο παπούτσι εργασίας για την εργαζόμενη γυναίκα.

 3. Τα λευκά παπούτσια εργασίας Blink της U-POWER είναι αδιάβροχα και επίσης διαθέτουν διαπνέον δέρμα για να αναπνέει φυσιολογικά το πόδι. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Blink είναι η τεχνολογία "Infinergy" η οποία επιστρέφει το 55% της ενέργειας κάθε βήματος σε ώθηση για το επόμενο.

 4. Τα γυναικεία παπούτσια ασφαλείας Caeli ανήκουν στη νέα, καινοτόμα σειρά της U-Power, τη Red Pro, η οποία έχει σχεδιαστεί για εργαζόμενους οι οποίοι δε χρειάζονται το προστατευτικό δακτύλων και την αντιδιατρητική προστασία κατά τη διάρκεια της εργασίας, αλλά χρειάζονται την ασφάλεια και την άνεση που παρέχει η τεχνολογία "Infinergy".

 5. Η πρωτοποριακή τεχνολογία "Infinergyτης U-POWER χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη βιομηχανία τροφίμων και ιατρικών, δημιουργώντας τα παπούτσια εργασίας Noir. Τα Noir δε διαθέτουν κορδόνια για ευκολότερη χρήση και επίσης το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι αδιάβροχο, από δέρμα "New Safety Dry".

   
 6. Τα λευκά παπούτσια ασφαλείας Connor ανήκουν στη νέα, καινοτόμα σειρά της U-Power, τη Red Pro, η οποία έχει σχεδιαστεί για εργαζόμενους οι οποίοι δε χρειάζονται το προστατευτικό δακτύλων και την αντιδιατρητική προστασία κατά τη διάρκεια της εργασίας, αλλά χρειάζονται την ασφάλεια και την άνεση που παρέχει η τεχνολογία "Infinergy".

 7. Τα δερμάτινα παπούτσια ασφαλείας Linkin της U-POWER προσφέρουν άριστη αντοχή στο νερό καθώς επίσης και πολύ μεγάλη άνεση και ασφάλεια στον εργαζόμενο, χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες Save & Flex Plus, “WOW”, "Air Toe", αλλά κυρίως χάρη στην τεχνολογία "Infinergy".

 8. Στα παπούτσια εργασίας Marlin της U-Power θα βρείτε 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, για επιπλέον άνεση. Επιπλέον, το χαμηλό τους βάρος, η υψηλή αντοχή τους στην τριβή, χάρη στην τεχνολογία “Putek Star", και οι υδατοαπωθητικές τους ιδιότητες, φέρνουν την απόλυτη επανάσταση στο τομέα της πρόληψης εργατικών ατυχημάτων

 9. Στα μποτάκια εργασίας Jacob της U-Power θα βρείτε 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, για επιπλέον άνεση. Επιπλέον, το χαμηλό τους βάρος, η υψηλή αντοχή τους στην τριβή, χάρη στην τεχνολογία “Putek Star", και οι υδατοαπωθητικές τους ιδιότητες, φέρνουν την απόλυτη επανάσταση στο τομέα της πρόληψης εργατικών ατυχημάτων

 10. Η νέα σειρά παπουτσιών εργασίας Red 360ᵒ προσφέρει στον εργαζόμενο πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Στα μποτάκια ασφαλείας Arden, καθώς και στα υπόλοιπα παπούτσια της σειράς, θα βρείτε 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, για επιπλέον άνεση.

 11. Η νέα σειρά παπουτσιών εργασίας Red 360ᵒ προσφέρει στον εργαζόμενο πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Εκτός από το 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, η τεχνολογία "Shield" στην περιοχή της φτέρνας παρέχει προστασία από κραδασμούς και τραντάγματα.

 12. Η νέα σειρά παπουτσιών εργασίας Red 360ᵒ προσφέρει στον εργαζόμενο πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Στα παπούτσια ασφαλείας Tucker, καθώς και στα υπόλοιπα παπούτσια της σειράς, θα βρείτε 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, για επιπλέον άνεση.

 13. Τα παπούτσια εργασίας Carbon της U-Power αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα παπούτσια ασφαλείας της σειράς Red Lion. Η σημαντικότερη καινοτομία και ταυτόχρονα πλεονέκτημα των παπουτσιών εργασίας Carbon είναι ο αφρός "Infinergy" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 14. Τα γυναικεία παπούτσια εργασίας Sinergy Grip, δεν διαθέτουν κορδόνια για επιπλέον άνεση και ευκολία και είναι κατάλληλα για νοσοκόμους, φαρμακοποιούς, γιατρούς, υπαλλήλους υπηρεσιών καθαρισμού και πολλά  ακόμα επαγγέλματα.

 15. Η πρωτοποριακή τεχνολογία "Infinergy" της U-POWER χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη βιομηχανία τροφίμων και ιατρικών, δημιουργώντας τα παπούτσια εργασίας Blanco. Τα Blanco δε διαθέτουν κορδόνια για ευκολότερη χρήση και επίσης το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι αδιάβροχο, από δέρμα "New Safety Dry".

Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 17 αποτελέσματα

Σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης