Μπλούζες Εργασίας

Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε μπλούζες, φούτερ και T-shirt σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών.

Προβολή 1-12 από 40 αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
 1. Το κοντομάνικο γυναικείο πόλο Passion της SOL'S διαθέτει τέσσερα κουμπιά στο ίδιο χρώμα, εφαρμοστή γραμμή, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

   
 2. Το κοντομάνικο γυναικείο πόλο People της SOL'S διαθέτει τέσσερα κουμπιά στο ίδιο χρώμα, εφαρμοστή γραμμή, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

   
 3. Το ανδρικό t-shirt Imperial αποτελεί μία ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και φακαρόλα στο λαιμό και στενή γραμμή.

 4. Το λευκό ανδρικό t-shirt Imperial αποτελεί μία ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και φακαρόλα στο λαιμό και στενή γραμμή.

 5. Το κοντομάνικο ανδρικό πόλο Perfect Men της SOL'S διαθέτει δύο κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

   
 6. Το λευκό κοντομάνικο ανδρικό πόλο Perfect Men της SOL'S διαθέτει δύο κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

   
 7. Το κοντομάνικο ανδρικό πόλο Summer II της SOL'S διαθέτει τρία κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

 8. Το λευκό κοντομάνικο ανδρικό πόλο Summer II της SOL'S διαθέτει τρία κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

 9. Το t-shirt εργασίας Mercure Pro με λωρίδες υψηλής ευκρίνειας της Sol's, είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα, διαθέτει στρογγυλή λαιμόκοψη και 2 οριζόντιες και 2 κάθετες ανακλαστικές λωρίδες υψηλής ευκρίνειας.

 10. Το άνετο κοντομάνικο t-shirt εργασίας Road της U-POWER μπορείτε να το βρείτε σε 4 χρώματα. Διαθέτει πλαϊνή τσέπη κινητού για μεγαλύτερη διευκόλυνση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

 11. Το κοντομάνικο πόλο εργασίας Bam της U-POWER σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει άνεση, πρακτικότητα και ευελιξία στο χρήστη κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το double-stretch ύφασμα στο πίσω μέρος προσφέρει την επιθυμητή αυτή άνεση στο χρήστη, ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

 12. Το ανδρικό t-shirt Regent αποτελεί ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και διπλές ραφές στο κολάρο.

Προβολή 1-12 από 40 αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης