Ρυθμίσεις Cookie

Φόρμες Εργασίας

Φόρμες εργασίας Safeblock με πολλές και λειτουργικές τσέπες, κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας για κάθε επαγγελματικό κλάδο.

Προβολή ως

9 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Η φόρμα εργασίας Chemi Ultra της CONIK παρέχει προστασία έναντι αιωρούμενων χημικών σωματιδίων και υγρών πιτσιλισμάτων. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.

 2. Η φόρμα εργασίας Joke της U-POWER αποτελεί μία ολοκληρωμένη και ιδανική επιλογή για εργαζομένους διαφόρων κλάδων οι οποίοι αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην καθημερινή τους εργασία. Η φόρμα εργασίας Joke διαθέτει ενισχυμένα ένθετα σε περιοχές με μεγάλη επαφή, πολλές και λειτουργικές τσέπες κ.α. 

 3. Εκτός αποθέματος
  Φόρμα εργασίας Turn U-POWER

  Η φόρμα εργασίας Turn της U-POWER αποτελεί μία ολοκληρωμένη και ιδανική επιλογή για εργαζομένους διαφόρων κλάδων οι οποίοι αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην καθημερινή τους εργασία. Η φόρμα εργασίας Turn GM διαθέτει ενισχυμένα ένθετα σε περιοχές με μεγάλη επαφή, πολλές και λειτουργικές τσέπες κ.α. 

 4. Η φόρμα εργασίας 545 της Fageo διαθέτει πολλές και λειτουργικές τσέπες στο μπροστινό και στο πίσω μέρος και διαθέτει επίσης και εύκολο κέντημα στο στήθος. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και η τιμή του είναι αρκετά προσιτή για εργαζομένους όλων των κλάδων.

 5. Η φόρμα εργασίας 524 της Fageo διαθέτει πολλές και λειτουργικές τσέπες στο μπροστινό και στο πίσω μέρος και διαθέτει επίσης και εύκολο κέντημα στο στήθος. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και η τιμή του είναι αρκετά προσιτή για εργαζομένους όλων των κλάδων.

   

 6. Η ολόσωμη φόρμα εργασίας 527 της Fageo αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε εργαζόμενο ο οποίος αναζητά άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή του εργασία. Η ολόσωμη φόρμα εργασίας 527 της Fageo διαθέτει πολλές λειτουργικές τσέπες και θήκες εργαλείων τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος.

 7. Φόρμα εργασίας 7825 BETA

  68,00 € Κανονική Τιμή 170,00 €

  Φόρμα εργασίας 7825 BETA

  68,00 € Κανονική Τιμή 170,00 €

  Οι ολόσωμες φόρμες εργασίες της BETA είναι αφιερωμένες στην προστασία και την άνεση του επαγγελματία. Η ολόσωμη φόρμα εργασίας 7825 της BETA είναι σχεδιασμένη με σκοπό να προσφέρει απόλυτη άνεση και ασφάλεια στο χρήστη της. Η ολόσωμη φόρμα εργασίας 7825 της BETA είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει πολλαπλές τσέπες για εργαλεία. 

 8. Φόρμα εργασίας 7903E BETA

  31,20 € Κανονική Τιμή 78,00 €

  Φόρμα εργασίας 7903E BETA

  31,20 € Κανονική Τιμή 78,00 €

  Η φόρμα εργασίας 7903E της BETA με τιράντες είναι κατασκευασμένη από τραχύ ύφασμα και είναι κατάλληλη για τον σύγχρονο εργαζόμενο. Η φόρμα εργασίας 7903E της BETA είναι ιδανική για ηλεκτρολόγουςμηχανικούς αυτοκινήτων και βιομηχανικών εργατών συντήρησης.

   
 9. Φόρμα εργασίας 7875E BETA

  38,40 € Κανονική Τιμή 96,00 €

  Φόρμα εργασίας 7875E BETA

  38,40 € Κανονική Τιμή 96,00 €

  Οι ολόσωμες φόρμες εργασίες της BETA είναι αφιερωμένες στην προστασία και την άνεση του επαγγελματία. Η ολόσωμη φόρμα εργασίας 7875E της BETA είναι σχεδιασμένη με σκοπό να προσφέρει απόλυτη άνεση και ασφάλεια στο χρήστη της. Η ολόσωμη φόρμα εργασίας 7875E της BETA είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει πολλαπλές τσέπες για εργαλεία. 

Προβολή ως

9 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης