Ρυθμίσεις Cookie

Παπούτσια Ασφαλείας

Στη Safeblock θα βρείτε παπούτσια ασφαλείας κάθε κατηγορίας με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση & την αντοχή.

Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 57 αποτελέσματα

Σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Στα παπούτσια εργασίας Marlin της U-Power θα βρείτε 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, για επιπλέον άνεση. Επιπλέον, το χαμηλό τους βάρος, η υψηλή αντοχή τους στην τριβή, χάρη στην τεχνολογία “Putek Star", και οι υδατοαπωθητικές τους ιδιότητες, φέρνουν την απόλυτη επανάσταση στο τομέα της πρόληψης εργατικών ατυχημάτων

 2. Τα παπούτσια ασφαλείας Gessato ξεχωρίζουν χάρη στον ανατομικό πάτο WOW² που βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Ο πάτος WOW² απορροφά όλη την ενέργεια και ένταση από κάθε βήμα, εξαφανίζοντας με αυτό το τρόπο τους πόνους, που προέρχονται από το πολύωρο περπάτημα και την ορθοστασία, σε μέση και γόνατα.

 3. Η νέα σειρά παπουτσιών εργασίας Red 360ᵒ προσφέρει στον εργαζόμενο πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Στα παπούτσια ασφαλείας Tucker, καθώς και στα υπόλοιπα παπούτσια της σειράς, θα βρείτε 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, για επιπλέον άνεση.

 4. Η νέα σειρά παπουτσιών εργασίας Red 360ᵒ προσφέρει στον εργαζόμενο πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Εκτός από το 20% επιπλέον αφρό "Infinergy" στο εσωτερικό της σόλας, η τεχνολογία "Shield" στην περιοχή της φτέρνας παρέχει προστασία από κραδασμούς και τραντάγματα.

 5. Τα παπούτσια εργασίας Carbon της U-Power αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα παπούτσια ασφαλείας της σειράς Red Lion. Η σημαντικότερη καινοτομία και ταυτόχρονα πλεονέκτημα των παπουτσιών εργασίας Carbon είναι ο αφρός "Infinergy" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 6. Τα δερμάτινα παπούτσια ασφαλείας Linkin της U-POWER προσφέρουν άριστη αντοχή στο νερό καθώς επίσης και πολύ μεγάλη άνεση και ασφάλεια στον εργαζόμενο, χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες Save & Flex Plus, “WOW”, "Air Toe", αλλά κυρίως χάρη στην τεχνολογία "Infinergy".

 7. Τα παπούτσια ασφαλείας Kick της U-Power αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα παπούτσια ασφαλείας της σειράς Red Lion. Η σημαντικότερη καινοτομία και ταυτόχρονα πλεονέκτημα των παπουτσιών εργασίας Kick είναι ο αφρός "Infinergy" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 8. Τα παπούτσια ασφαλείας Fuerte ξεχωρίζουν χάρη στον ανατομικό πάτο WOW² που βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα των παπουτσιών εργασίας Fuerte είναι το "Full Grain" δέρμα από το οποία καλύπτεται η επιφάνεια του, και τέλος η HRO εξωτερική σόλα παρέχει αντίσταση σε θερμές επιφάνειες έως και +300°.

 9. Τα παπούτσια ασφαλείας Bogota ξεχωρίζουν χάρη στον ανατομικό πάτο WOW² που βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Εκτός όμως από τον πάτο WOW², τα Bogota είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία "Putek" και επιπλέον η HRO εξωτερική σόλα παρέχει αντίσταση σε θερμές επιφάνειες έως και +300°.

 10. Τα παπούτσια εργασίας Elect της U-POWER είναι κατάλληλα για εργασίες σε εξωτερικό και κρύο περιβάλλον καθώς είναι αδιάβροχα, άνετα και κυρίως ανατομικά, χάρη στην τεχνολογία "EVA" που διαθέτουν στο πάτο τους. Διαθέτουν επίσης, διαπνεόμενη προστασία δακτύλων "AirToe" και την ενδιάμεση αντιδιατρητική σόλα Save & Flex Plus.

   
 11. Τα παπούτσια ασφαλείας Monster της U-POWER αποτελούν ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά μοντέλα της σειράς Red Lion. Το σύστημα γρήγορης περίδεσης "Boa", η τεχνολογία “Putek” και η τεχνολογία Infinergy” προσδίδουν πολύ μεγάλη ασφάλεια και άνεση στο χρήστη.

 12. Τα χαμηλά παπούτσια ασφαλείας Simple της U-POWER διαθέτουν το κλασικό σχεδιασμό των παπουτσιών εργασίας. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση με μία άκρως ανταγωνιστική τιμή.

 13. Η σειρά Red Lion της U-Power διαθέτει μία πολύ μεγάλη και πλούσια γκάμα παπουτσιών ασφαλείας. Μεταξύ αυτών θα βρείτε και το παπούτσι εργασίας Dharma, το οποίο μεταξύ των πολλών του πλεονεκτημάτων (αφρός Infinergy, Memory κ.α.) διαθέτει δέρμα σουέτ, έτσι ώστε να απωθεί το νερό.

 14. Τα παπούτσια ασφαλείας Rocket της U-POWER χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική πρωτοπορία και καινοτομία τους. Το σύστημα ταχείας περίδεσης βοηθάει το χρήστη να λύνει και να δένει τα παπούτσια σε μηδενικό χρόνο, ενώ η τεχνολογία Infinergy προσφέρει μέγιστη άνεση καθ όλη τη διάρκεια της εργασίας.

 15. Τα λευκά παπούτσια εργασίας Blink της U-POWER είναι αδιάβροχα και επίσης διαθέτουν διαπνέον δέρμα για να αναπνέει φυσιολογικά το πόδι. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Blink είναι η τεχνολογία "Infinergy" η οποία επιστρέφει το 55% της ενέργειας κάθε βήματος σε ώθηση για το επόμενο.

Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 57 αποτελέσματα

Σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης