Παπούτσια Ασφαλείας

Στη Safeblock θα βρείτε παπούτσια ασφαλείας κάθε κατηγορίας με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση & την αντοχή.

Προβολή 1-15 από 47 αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
 1. Τα παπούτσια εργασίας Raptor Carpet της U-POWER φέρνουν την απόλυτη επανάσταση στο τομέα της πρόληψης εργατικών ατυχημάτων, χάρη στο χαμηλό τους βάρος, την υψηλή αντοχή τους στην τριβή. Η σημαντικότερη τεχνολογική καινοτομία των παπουτσιών εργασίας Rartor Carpet είναι ο αφρός "Red Carpet", ο οποίος έχει σχεδιαστεί για εργαζόμενους που περνούν όλη την ημέρα σε όρθια, στατική θέση.

 2. Τα παπούτσια ασφαλείας Gessato ξεχωρίζουν χάρη στον ανατομικό πάτο WOW² που βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Ο πάτος WOW² απορροφά όλη την ενέργεια και ένταση από κάθε βήμα, εξαφανίζοντας με αυτό το τρόπο τους πόνους, που προέρχονται από το πολύωρο περπάτημα και την ορθοστασία, σε μέση και γόνατα.

 3. Τα παπούτσια εργασίας Carbon της U-Power αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα παπούτσια ασφαλείας της σειράς Red Lion. Η σημαντικότερη καινοτομία και ταυτόχρονα πλεονέκτημα των παπουτσιών εργασίας Carbon είναι ο αφρός "Infinergy" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 4. Τα δερμάτινα παπούτσια ασφαλείας Linkin της U-POWER προσφέρουν άριστη αντοχή στο νερό καθώς επίσης και πολύ μεγάλη άνεση και ασφάλεια στον εργαζόμενο, χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες “Save & Flex Plus”, “Memory”, "Air Toe", αλλά κυρίως χάρη στην τεχνολογία "Infinergy".

 5. Η σειρά Red Lion της U-Power διαθέτει μία πολύ μεγάλη και πλούσια γκάμα παπουτσιών ασφαλείας. Μεταξύ αυτών θα βρείτε και το παπούτσι εργασίας Dharma, το οποίο μεταξύ των πολλών του πλεονεκτημάτων (αφρός Infinergy, Memory κ.α.) διαθέτει δέρμα σουέτ, έτσι ώστε να απωθεί το νερό.

 6. Η άνεση, η προστασία και το χαμηλό βάρος αποτελούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των παπουτσιών εργασίας Orion Plus της U-POWER. Το σημαντικότερο και πιο ξεχωριστό πλεονέκτημα βέβαια είναι η τεχνολογία Elastopan, η οποία προσφέρει υψηλή ανάκαμψη καθόλη τη διάρκεια της εργασίας.

 7. Τα παπούτσια εργασίας Elect της U-POWER είναι κατάλληλα για εργασίες σε εξωτερικό και κρύο περιβάλλον καθώς είναι αδιάβροχα, άνετα και κυρίως ανατομικά, χάρη στη τεχνολογία "EVA" που διαθέτουν στο πάτο τους. Διαθέτουν επίσης, διαπνεόμενη προστασία δακτύλων "AirToe" και την ενδιάμεση αντιδιατρητική σόλα “Save & Flex Plus”.

   
 8. Τα παπούτσια ασφαλείας Monster της U-POWER αποτελούν ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά μοντέλα της σειράς Red Lion. Το σύστημα γρήγορης περίδεσης "Boa", η τεχνολογία “Putek” και η τεχνολογία “Infinergy” προσδίδουν πολύ μεγάλη ασφάλεια και άνεση στο χρήστη.

 9. Τα παπούτσια ασφαλείας Scudo Plus της U-POWER έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλιστεί η παρατεταμένη ευεξία των ποδιών. Οι αδιάβροχες ιδιότητες, η μεγάλη αντοχή στη τριβή και η τεχνολογία "Elastopan" αποτελούν μερικές μόνο από τις πολλές τεχνολογίες των παπουτσιών εργασίας Scudo Plus.

   
 10. Η πρωτοποριακή τεχνολογία "Infinergy" της U-POWER χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη βιομηχανία τροφίμων και ιατρικών, δημιουργώντας τα παπούτσια εργασίας Noir. Τα Noir δεν διαθέτουν κορδόνια για ευκολότερη χρήση και επίσης το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι αδιάβροχο, από δέρμα "New Safety Dry".

   
 11. Ο σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός των παπουτσιών ασφαλείας Axel τα καθιστά μία εξαιρετική επιλογή για πολύωρη εργασία. Οι καινοτόμες τεχνολογίες του Axel όπως το διεπνέον δέρμα σουέτ, η τεχνολογία "Infinergy" και η τεχνολογία "Save&Flex PLUS" εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη άνεση και ασφάλεια.

 12. Τα παπούτσια εργασίας "Yukon" από την σειρά "Rock & Roll" της U-POWER είναι ιδανικά για εργασίες σε υγρά περιβάλλοντα καθώς είναι αδιάβροχα και ελαφριά. Δεν διαθέτουν την κλασική μεταλλική προστασία δακτύλων αλλά συνθετική, η οποία παρέχει την ίδια προστασία αλλά είναι κατασκευασμένη από ελαφρύτερο υλικό.

 13. Τα παπούτσια εργασίας Raptor της U-POWER φέρνουν την απόλυτη επανάσταση στο τομέα της πρόληψης εργατικών ατυχημάτων, χάρη στο χαμηλό τους βάρος, την υψηλή αντοχή τους στην τριβή και τις αδιάβροχες ιδιότητες που διαθέτουν. Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι τεχνολογίες "Infinergy", "Putek" & "Memory".

   
 14. Η πρωτοποριακή τεχνολογία "Infinergy" της U-POWER χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη βιομηχανία τροφίμων και ιατρικών, δημιουργώντας τα παπούτσια εργασίας Blanco. Τα Blanco δεν διαθέτουν κορδόνια για ευκολότερη χρήση και επίσης το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι αδιάβροχο, από δέρμα "New Safety Dry".

 15. Τα παπούτσια ασφαλείας Push Carpet της σειράς Red Carpet έχουν το σλόγκαν "Παπούτσια εργασίας κατασκευασμένα από εργαζομένους, για εργαζομένους". Η σημαντικότερη τεχνολογική καινοτομία των παπουτσιών εργασίας Push Carpet είναι ο αφρός "Red Carpet", ο οποίος έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ανακουφίζει τη μέση και τα γόνατα.

Προβολή 1-15 από 47 αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης