Μποτάκια Εργασίας

Τα μποτάκια εργασίας της Safeblock έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν απόλυτη προστασία, άνεση και ασφάλεια σε όλη την επιφάνεια του ποδιού.

Προβολή 1-15 από 28 αποτελέσματα

Σελίδα
ανά σελίδα
Προβολή ως
 1. Τα μποτάκια εργασίας Carter της U-Power αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα μποτάκια ασφαλείας της σειράς Red Lion. Η σημαντικότερη καινοτομία και ταυτόχρονα πλεονέκτημα του μοντέλου Carter είναι ο αφρός "Infinergy" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 2. Τα μποτάκια εργασίας Lift της U-Power αποτελούν τα πλέον διαδεδομένα μποτάκια ασφαλείας της σειράς Red Lion. Η σημαντικότερη καινοτομία και ταυτόχρονα πλεονέκτημα του μοντέλου Lift είναι ο αφρός "Infinergy" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 3. Μποτάκια εργασίας Floyd U-POWER

  88,00 € Κανονική Τιμή 110,00 €
  Μποτάκια εργασίας Floyd U-POWER
  88,00 € Κανονική Τιμή 110,00 €

  Τα μποτάκια εργασίας Floyd αποτελούν μακράν την ιδανικότερη επιλογή για εξωτερικές εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο. Είναι  κατασκευασμένα για να προστατεύουν όλους όσους εργάζονται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ υγρασία. Ξεχωρίζουν φυσικά, μεταξύ άλλων, οι τεχνολογίες Infinergy, Save & Flex PLUS, Memory ESD.

   

 4. Τα μποτάκια ασφαλείας Devastate της U-POWER είναι κατάλληλα για εργασίες σε εξωτερικό και κρύο περιβάλλον καθώς είναι αδιάβροχα, άνετα και κυρίως ανατομικά, χάρη στη τεχνολογία "EVA" που διαθέτουν στο πάτο τους. Διαθέτουν επίσης, διαπνεόμενη προστασία δακτύλων "AirToe" και την ενδιάμεση αντιδιατρητική σόλα “Save & Flex Plus”.

 5. Τα μποτάκια εργασίας Velar Plus της U-POWER έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλιστεί η παρατεταμένη ευεξία των ποδιών. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των παπουτσιών ασφαλείας Velar Plus είναι η τεχνολογία "Elastopan" που βρίσκεται στο εσωτερικό της σόλας.

 6. Μποτάκια εργασίας Smash GTX U-POWER

  92,00 € Κανονική Τιμή 115,00 €
  Μποτάκια εργασίας Smash GTX U-POWER
  92,00 € Κανονική Τιμή 115,00 €

  Τα μποτάκια ασφαλείας Smash GTX της U-POWER παρέχουν ολοκληρωτική προστασία από το νερό, χάρη στην τεχνολογία Gore-Tex. Η τεχνολογία Gore-Tex θωρακίζει τα πόδια σας πλήρως από το νερό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισέλθει στο εσωτερικό ούτε η παραμικρή σταγόνα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υψηλή αναπνευσιμότητα, έτσι ώστε να μην ιδρώνουν τα πόδια σας.

 7. Μποτάκια εργασίας Performance U-POWER

  55,50 € Κανονική Τιμή 74,00 €
  Μποτάκια εργασίας Performance U-POWER
  55,50 € Κανονική Τιμή 74,00 €

  Η θερμομονωτική επένδυση "Thinsulate" στα μποτάκια εργασίας Performance, τα μετατρέπει στον απόλυτο σύμμαχο απέναντι στο ψύχος και την υγρασία. Επιπλέον προστασία προσφέρουν, το αδιάβροχο δέρμα "Full Grain" και η ενδιάμεση αντιδιατρητική σόλα "Save&Flex PLUS".

 8. Μποτάκια εργασίας Trail U-POWER

  71,25 € Κανονική Τιμή 95,00 €
  Μποτάκια εργασίας Trail U-POWER
  71,25 € Κανονική Τιμή 95,00 €

  Τα μποτάκια ασφαλείας Trail της U-Power είναι κατασκευασμένα από σκληρό δέρμα, με αντοχή στο νερό, έτσι ώστε να κρατούν τα πόδια του χρήστη άνετα και στεγνά. Η εξωτερική σόλα του Trail αποτελείται από καουτσούκ νιτριλίου HRO, και παρέχει αντίσταση σε θερμές επιφάνειες.

 9. Τα μποτάκια εργασίας Safe από την σειρά Entry της U-POWER διαθέτουν το κλασικό σχεδιασμό που συναντάμε στα μποτάκια ασφαλείας. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση με μία άκρως ανταγωνιστική τιμή.

 10. Μποτάκια εργασίας Jazz U-POWER

  58,50 € Κανονική Τιμή 78,00 €
  Μποτάκια εργασίας Jazz U-POWER
  58,50 € Κανονική Τιμή 78,00 €

  Τα αδιάβροχα μποτάκια ασφαλείας Jazz της U-POWER αποτελούν ιδανική επιλογή για εργασίες σε υγρό περιβάλλον. Η διαπνεόμενη συνθετική προστασία δακτύλων "AirToe" στο επάνω μέρος, σε συνδυασμό με την διαπνεόμενη εσωτερική σόλα "ActionDry" προσφέρουν απόλυτη ευεξία και ασφάλεια.

 11. Μποτάκια εργασίας Caravan U-POWER

  54,75 € Κανονική Τιμή 73,00 €
  Μποτάκια εργασίας Caravan U-POWER
  54,75 € Κανονική Τιμή 73,00 €

  Τα μποτάκια εργασίας Caravan από την σειρά "The Roar", σχεδιάστηκαν με σκοπό να χρησιμοποιούνται στην εργασία, αλλά όχι μόνο. Το τύπου sneaker design σε συνδυασμό με την άνεση, το χαμηλό βάρος και τα ένθετα από μαλακό δέρμα στο επάνω μέρος, μετατρέπουν τα Caravan σε μποτάκια ασφαλείας τα οποία μπορούν να φορεθούν και εκτός εργασίας.

   
 12. Τα μποτάκια εργασίας Bulls της U-POWER είναι κατασκευασμένα ειδικά για ηλεκτροσυγκολλητές. Το επάνω μέρος του παπουτσιού ασφαλείας αποτελείται από πυρίμαχο δέρμα Kevlar, ενώ η εξωτερική του σόλα από νιτρίλιο, είναι ανθεκτική σε θερμοκρασίες έως και 300°C.

   
 13. Μποτάκια εργασίας Lion U-POWER

  68,00 € Κανονική Τιμή 85,00 €
  Μποτάκια εργασίας Lion U-POWER
  68,00 € Κανονική Τιμή 85,00 €

  Τα μποτάκια ασφαλείας Lion, τύπου sneakers, της σειράς "The Roar" διαθέτουν ένα μοναδικό στυλ και συγκεντρώνουν πολλές καινοτόμες τεχνολογίες της U-POWER. Η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση, UNI 11583:2015, που διαθέτουν τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματική εργασίας σε κεκλιμένες στέγες. 

   
 14. Τα μποτάκια εργασίας Walter της U-POWER έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν απόλυτη προστασία σε όλους τους κλάδους όπου η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη στοιχείο. Η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση, UNI 11583:2015, που διαθέτουν τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματική εργασίας σε κεκλιμένες στέγες.

 15. Μποτάκια εργασίας Safari U-POWER

  60,75 € Κανονική Τιμή 81,00 €
  Μποτάκια εργασίας Safari U-POWER
  60,75 € Κανονική Τιμή 81,00 €

  Τα μποτάκια εργασίας Safari, τύπου sneakers, της U-POWER διαθέτουν ένα μοναδικό στυλ και συγκεντρώνουν πολλές καινοτόμες τεχνολογίες. Η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση, UNI 11583:2015, που διαθέτουν τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματική εργασίας σε κεκλιμένες στέγες.

Προβολή 1-15 από 28 αποτελέσματα

Σελίδα
ανά σελίδα
Προβολή ως
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης