Ρυθμίσεις Cookie

Κάλτσες Εργασίας

Στη Safeblock θα βρείτε βαμβακερές, μάλλινες και απορροφητικές κάλτσες εργασίας για όλες τις εποχές του χρόνου.

Προβολή ως

4 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
  1. Οι κοντές κάλτσες Sunny διαθέτουν έναν εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό καθώς η τεχνολογία "Coolmax" σε συνδυασμό με το ύφασμα παρέχουν επιπλέον εξαερισμό, επιτρέποντας στα πόδια σας να παραμένουν στεγνά ακόμα και στις θερμότερες καιρικές συνθήκες.

  2. Οι κάλτσες γονάτου Siberian αποτελούν ιδανική επιλογή για εργασίες σε χαμηλές θερμοκρασίες ή σε υγρά περιβάλλοντα εργασίας καθώς διαθέτουν θερμορυθμιστικές ιδιότητες και είναι κατασκευασμένες από μικρο-πολυαμίδιο. Προφυλάσσουν τα πόδια σας από κρύο και νερό και διαθέτουν ειδικά ένθετα στη φτέρνα και τα δάκτυλα για αποφυγή φυσικής φθοράς.

  3. Στις κάλτσες εργασίας Wind της U-POWER συναντάμε την τεχνολογία "PowerFit" η οποία εξασφαλίζει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Οι κάλτσες εργασίας Wind παρέχουν πλήρη στήριξη στους αστραγάλους και μέγιστη αναπνευσιμότητα στα πόδια κατά την διάρκεια της ημέρας.

  4. Οι μακριές thermal κάλτσες εργασίας Air συνδυάζουν ύφασμα από μαλλί και ακρυλικό, επιτρέποντας το πόδι να παραμένει ζεστό και στεγνό κατά την διάρκεια του χειμώνα. Διαθέτουν επίσης ενίσχυση στη περιοχή της φτέρνας και των δακτύλων.

Προβολή ως

4 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης