Ρυθμίσεις Cookie

Γαλότσες Εργασίας

Πλήρης προστασία από τη βροχή και το ψύχος με γαλότσες εργασίας της Safeblock.

Προβολή ως

7 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
  1. Οι πλήρως αδιάβροχες γαλότσες εργασίας Ginocchio της Boots είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ανθεκτικό PVC και η εξωτερική τους σόλα είναι αντιολισθητική και ανθεκτική σε λάδια, καύσιμα, πετρέλαιο. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση EN 34704.

  2. Οι πλήρως αδιάβροχες γαλότσες εργασίας Tronchetto της Boots είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ανθεκτικό PVC και το εσωτερικό μέρος προσφέρει υψηλή άνεση και ιδανικό κράτημα του ποδιού, χάρη στον ανατομικό σχεδιασμό. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση EN 34704.

  3. Αδιάβροχες γαλότσες πράσινες pvc Frost, με επένδυση από γούνα και ύψος 33cm.

  4. Η αδιάβροχη κίτρινη γαλότσα ασφαλείας 02.30142/SAF της Conik είναι ιδανική για εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και επίσης διαθέτει προστασία δακτύλων από ατσάλι καθώς επίσης και αντιδιατρητική προστασία.

  5. Οι γαλότσες γονάτου 02.30143/W της CONIK διαθέτουν εξαιρετικά ευρύχωρη φόρμα για μεγαλύτερη άνεση. Διαθέτουν επίσης, απορρόφηση κραδασμών στην περιοχή της φτέρνας, είναι ανθεκτικές στα ζωικά λύπη και διατίθενται και σε γυναικείας νούμερα.

  6. Οι γαλότσες ασφαλείας γονάτου 02.30141/BL της CONIK διαθέτουν ευρύχωρη φόρμα για μεγαλύτερη άνεση και διατίθενται και σε γυναικεία νούμερα. Είναι επίσης αντιολισθητικές και η περιοχή της φτέρνας απορροφά τους κραδασμούς. 

  7. Οι ανθεκτικές και αδιάβροχες γαλότσες εργασίας Safest Orange της COFRA είναι κατασκευασμένες από ειδικής σύνθεσης πολυουρεθάνη διπλής πυκνότητας, για μέγιστη αντοχή στο ψύχος. Διαθέτει επίσης, εσωτερική επένδυση από 100% ανθεκτικό στην τριβή πολυεστέρα και έχει ανατομικούς πάτους από πολυουρεθάνη (PU).

Προβολή ως

7 Είδη αποτελέσματα

Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100,00€

Κάρτες

Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δε σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών

Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δε σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές

Άμεση αποστολή

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης