Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 33 αποτελέσματα

Σελίδα
ανά σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Το κοντομάνικο ανδρικό πόλο Perfect Men της SOL'S διαθέτει δύο κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

   
 2. Το ανδρικό t-shirt Imperial αποτελεί μία ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και φακαρόλα στο λαιμό και στενή γραμμή.

 3. Το ανδρικό πόλο Winter με μακριά μανίκια της SOL'S διαθέτει τρία κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

 4. Το μακρυμάνικο φούτερ New Supreme της Sol's είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση είτε για άθληση είτε για βόλτα. Το μακρυμάνικο φούτερ New Supreme διαθέτει λαιμόκοψη με ριπ και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

 5. Το ανδρικό φούτερ Stan της Sol's αποτελεί το σημείο αναφοράς της εταιρείας στα μακρυμάνικα ρούχα. Διαθέτει επίσης ελαστικό ριπ στο τελείωμα και στις μανσέτες και καπάκι με αντίθεση χρώματος.

 6. Το κοντομάνικο ανδρικό πόλο Summer II της SOL'S διαθέτει τρία κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

 7. Το ανδρικό t-shirt Regent αποτελεί ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και διπλές ραφές στο κολάρο.

 8. Το ανδρικό πόλο Prescott Men με κοντά μανίκια της SOL'S διαθέτει τρία κουμπιά στο ίδιο χρώμα, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή και φακαρόλα στο λαιμό και πλαϊνές ραφές.

   
 9. Το αμάνικο μπλουζάκι Justin της Sol's είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι ringspun σεμί-πενιέ και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

 10. Το γυναικείο t-shirt Martin Women αποτελεί μία ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και φακαρόλα στο λαιμό και στενή γραμμή.

 11. Το t-shirt εργασίας Mercure Pro με λωρίδες υψηλής ευκρίνειας της Sol's, είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα, διαθέτει στρογγυλή λαιμόκοψη και 2 οριζόντιες και 2 κάθετες ανακλαστικές λωρίδες υψηλής ευκρίνειας.

 12. Το γυναικείο πόλο Podium με μακριά μανίκια της SOL'S διαθέτει τέσσερα κουμπιά στο ίδιο χρώμα, ίσιο κάτω τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα και πλαϊνές ραφές, επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, γιακά και τελείωμα στα μανίκια με ριπ, φακαρόλα στο λαιμό και ενισχυμένη πατιλέτα με κουμπιά.

   
 13. Το λευκό ανδρικό t-shirt Imperial αποτελεί μία ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και φακαρόλα στο λαιμό και στενή γραμμή.

 14. Το λευκό μακρυμάνικο φούτερ Snake της Sols είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση είτε για άθληση είτε για βόλτα. Το μακρυμάνικο φούτερ Snake διαθέτει ριπ από βαμβάκι στη μέση και τις μανσέτες και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

   
 15. Το λευκό ανδρικό t-shirt Martin Men αποτελεί μία ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και οικονομική τιμή. Είναι κατασκευασμένο από 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ και διαθέτει κοντά μανίκια και φακαρόλα στο λαιμό και στενή γραμμή.

   

Προβολή ως

Προβολή 1-15 από 33 αποτελέσματα

Σελίδα
ανά σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης