Προβολή ως

10 Είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
 1. Αδιάβροχα παπούτσια εργασίας Lesser της FTG, ανθεκτικά σε λάδια.

 2. Τα ελαφριά, ανθεκτικά και αδιάβροχα μποτάκια εργασίας  02.8135 της FTG διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένα από ειδικής κατεργασίας συμπιεσμένο δέρμα με ενισχυμένη μαλακή επένδυση στο κολάρο, εσωτερική επένδυση από 100% πολυεστέρα κυψελοειδούς τύπου και σόλα από πολυουρεθάνη.

 3. Τα μποτάκια ασφαλείας Fire Brand της FTG παρέχουν άριστη προστασία από χτυπήματα, αντικείμενα σε πτώση και κινδύνους τρυπήματος. Είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση σε συνεργεία, εργοστάσια, εργοτάξια, οικοδομές, κ.α. καθώς διαθέτουν πάτο με καινοτομία "Windry" για υψηλή διαπνοή του πέλματος και έλεγχο της θερμοκρασίας.

 4. Αδιάβροχα παπούτσια εργασίας Junkers της FTG, χωρίς μέταλλο. Διατίθενται και σε γυναικεία νούμερα.

   

 5. Τα αδιάβροχα μποτάκια ασφαλείας Alfa της FTG είναι ανθεκτικά στα λάδια και στα χημικά και είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο δέρμα και επιπρόσθετο κάλυμμα DIAMOND στη περιοχή των δακτύλων.

   

 6. Τα αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Tour της FTG είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζουν την προστασία των ποδιών των εργαζομένων, με την χρήση της φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας "ECO LEATHER". Κατασκευάζονται από λείο, υποαλλεργικό, αδιάβροχο και οικολογικό δέρμα πάχους 2 mm και σόλα από πολυουρεθάνη.

   

 7. Τα παπούτσια ασφαλείας Omega της FTG είναι κατασκευασμένα από γκρι σουέτ δέρμα, με 100% εσωτερική επένδυση πολυεστέρα, άνετο πάτο αποσπώμενο και σόλα από PU.

 8. Τα μποτάκια ασφαλείας Poseidon της FTG είναι κατασκευασμένα από λείο αδιάβροχο δέρμα μαύρου χρώματος, με εσωτερική επένδυση από 100% κυψελοειδή πολυεστέρα, μαλακούς και διαπνεόμενους πάτους, σόλα από rubber – PU, με προστασία δακτύλων "TOP COMPOSITE" και προστασία πέλματος "HRP INSOLE", με αντοχή στην θερμότητα.

 9. Αδιάβροχα μποτάκια εργασίας Apollo της FTG. Κατάλληλα για ηλεκτροσυγγολητές. Υπάρχουν και σε γυναικεία νούμερα.

   

 10. Τα αδιάβροχα μποτάκια ασφαλείας Diana της FTG είναι ιδανικά για ηλεκτρολόγους και κατασκευάζονται από ειδικής κατεργασίας μαλακό δέρμα πάχους 2,0 mm με ενισχυμένη μαλακή επένδυση στο κολάρο, εσωτερική επένδυση από 100% πολυεστέρα κυψελοειδούς τύπου, και σόλα αποτελούμενη από ελαστικό καουτσούκ και πολυουρεθάνη.

Προβολή ως

10 Είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Όρισε φθίνουσα κατεύθυνση
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης