Απολύμανση

7 Είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
  1. Με τη συσκευή απολύμανσης SANY AIR μπορείτε να απολυμάνετε οποιαδήποτε επιφάνεια, αντικείμενο ή εργαλείο επιθυμείτε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με μεγάλη ευκολία.

  2. Το απολυμαντικό Cintecs μπορεί να απολυμάνει με μεγάλη ευκολία και αποτελεσματικότητα επιφάνειες κάθε είδους. Το διάλυμα χλωρίου που διαθέτει στα συστατικά του, μπορεί να απολυμάνει όλων των ειδών τις επιφάνειες όπως επίσης και τρόφιμα, χωρίς να αφήνει λεκέδες.

  3. Το απολυμαντικό Cintecs μπορεί να απολυμάνει με μεγάλη ευκολία και αποτελεσματικότητα επιφάνειες κάθε είδους. Το διάλυμα χλωρίου που διαθέτει στα συστατικά του, μπορεί να απολυμάνει όλων των ειδών τις επιφάνειες όπως επίσης και τρόφιμα, χωρίς να αφήνει λεκέδες.

  4. Το μη αφρίζον απολυμαντικό επιφανειών Elviquat έχει βάση τεταρτοταγή άλατα αμμωνίου και είναι κατάλληλο για απολύμανση και καθαρισμό όλων των επιφανειών στους εργασιακούς σας χώρους, τα αυτοκίνητα, τα εργαλεία σας κ.α. 

  5. Το απολυμαντικό Onda αποτελεί την ιδανική επιλογή απολύμανσης επιφανειών ιατρικού κλάδου, καθώς εκτός από ολοκληρωμένη απολύμανση, προσφέρει και εξαιρετική απόσμηση του χώρου.

  6. Με το απολυμαντικό Per Active πετυχαίνετε άριστη απολύμανση και καθαρισμό όχι μόνο σε δερμάτινες αλλά και σε υφασμάτινες επιφάνειες.

     

  7. Όταν μιλάμε για απολύμανση και καθαρισμό επιφανειών οι οποίες έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, κατευθείαν στο μυαλό μας έρχεται το απολυμαντικό Cuat 88 Food.

7 Είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Προβολή ως
Αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80,00€

Κάρτες
Δωρεάν αλλαγή

Δωρεάν αλλαγή του προϊόντος εάν δεν σας κάνει το νούμερο/μέγεθος

Ασφάλεια συναλλαγών
Επιστροφή χρημάτων

Εάν το προϊόν δεν σας καλύπτει, παίρνετε πίσω τα χρήματα σας

Επιστροφές
Άμεση αποστολή

Αποστέλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης